Troostfilm is van onschatbare waarde.

TROOSTfilm 10-15 minuten / pakket 1 € 947,-
Voorbereidingsgesprek, opbouw op locatie, twee uur filmen op locatie (sfeerbeelden, hoogtepunten uit speeches óf interviews), selectie materiaal, montage materiaal tot een persoonlijke film van 10 tot 15 minuten. Het is mogelijk om de filmbeelden aan te vullen met foto- en filmmateriaal. De film wordt op stick gezet, en verstuurd in een mooi doosje.

TROOSTfilm 15-20 minuten / pakket 2 € 1.295,-
Voorbereidingsgesprek, opbouw op locatie, vier uur filmen op locatie (sfeerbeelden, hoogtepunten speeches óf interviews), gemonteerd tot een persoonlijke film van 15 tot 20 minuten. Het is mogelijk om de filmbeelden aan te vullen met bestaand foto- of filmmateriaal en favoriete muzieknummers. De film wordt op stick gezet en verstuurd in een mooi doosje.

TROOSTfilm 20-30 minuten / pakket 3 € 1.595,-
Voorbereidingsgesprek, opbouw op locatie, een hele dag filmen op locatie (sfeerbeelden, speeches én interviews), gemonteerd tot een persoonlijke film van 20 tot 30 minuten. Het is mogelijk om de filmbeelden aan te vullen met bestaand foto- of filmmateriaal en favoriete muzieknummers. Filmen op meerdere locaties is mogelijk. Er wordt gewerkt met meerdere camera’s. De film wordt op stick gezet en opgestuurd in een mooi doosje.

TROOSTcollage € 395,-
Aangeleverd foto- en filmmateriaal worden tot een persoonlijk filmdocument gemonteerd. Er wordt muziek naar keuze toegevoegd. Lengte 5 tot maximaal 10 minuten.

Heb jij een andere TROOSTfilm of documentair portret voor ogen? Bel of mail me voor advies of een offerte op maat.